Coming soon

De nieuwe EcoSport

De nieuwe EcoSport, de kleinste SUV in het Ford gamma, heeft niet alleen een nieuwe uitstraling gekregen, hij is straks ook beschikbaar met een sterkere 1,5 liter dieselmotor met Intelligent All Wheel Drive. Het exterieur van de EcoSport doet denken aan dat van de Kuga en de Edge. Prominent aanwezig aan de voorzijde zijn een nieuwe, forse trapezevormige grille en opvallende hoekige koplampen. Daarnaast zijn er meer personalisatie-opties toegevoegd aan de in 12 kleuren beschikbare EcoSport, waaronder contrasterende dakkleuren die doorlopen tot aan de detaillijn van de auto.

Ook het interieur is vernieuwd. De nieuwe voor- en achterstoelen bieden meer comfort en hebben een luxueuze uitstraling. Het prettig aanvoelende materiaal, de gebruiksvriendelijke bedieningselementen en het nieuwe centraal geplaatst 8 inch-aanraakscherm zorgen voor een verbeterde rijervaring. Daarbij is nu ook de interieurverlichting beschikbaar in zeven verschillende kleuren, zodat de inzittenden zelf de verlichting kunnen aanpassen aan de sfeer in de auto. Tenslotte zijn er ook diverse slimme opbergmogelijkheden, waaronder een kofferbakbodem die kan worden verhoogd om toegang te bieden tot verborgen opslagruimte of worden verlaagd om de bagageruimte uit te breiden.

Op de nieuwe EcoSport is uiteraard beschikbaar met allerlei technologie die het rijden fijner en veiliger maken, zoals cruise control met instelbare snelheidsbegrenzer, een achteruitrijcamera, automatisch inschakelende koplampen en ruitenwissers met regensensor.

Verwacht: lente 2018

Het eindresultaat is een krachtige auto die telkens weer een glimlach op uw gezicht zal toveren wanneer u plaatsneemt achter het stuur.

Tourneo en Transit Custom krijgen fris nieuw design

De 1-tons Transit Custom bedrijfswagen en de Tourneo Custom voor personenvervoer - tot negen inzittenden - krijgen een nieuw design, een nieuw interieur en zijn voorzien van de laatste technische hoogstandjes. De nieuwe Transit en Tourneo Custom kunnen later dit jaar worden besteld. Begin 2018 worden de eerste exemplaren aan klanten geleverd.

De Tourneo Custom

De nieuwe Tourneo Custom beschikt over een luxe interieur, een karakteristiek nieuw ontwerp van de voorzijde met een verchroomde grille met vijf horizontale stijlen en zitplaatsen die uniek zijn in dit segment. De zes afzonderlijke stoelen kunnen in vergaderopstelling worden geplaatst, waarbij de tweede rij naar achteren kan worden gericht.