Ford Transit Connect

Connect

De nieuwe Ford Transit Connect: praktisch, flexibel en betrouwbaar

De innovatieve Ford Transit Connect is niet alleen een robuuste, veilige en efficiënte bedrijfswagen, maar met zijn vele technologieën ook een comfortabel en hightech kantoor op wielen. De praktische en betrouwbare bestelauto biedt een grote laadruimte: 2,9 m3 in de L1-versie (korte wielbasis) en 3,6 m3 in de L2-versie (lange wielbasis), met een laadvermogen tot 1.000 kg.

 
Zuinig en comfortabel

De geavanceerde benzine- en dieselmotoren in combinatie met een handmatige transmissie met 5 of 6-versnellingen leveren een hoog vermogen en koppel, en hebben een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

De Transit Connect beschikt ook over intelligente technologieën. Voorbeelden hiervan zijn: SYNC met Voice Control waarmee u telefoonoproepen kunt maken en aannemen. En Active City Stop, dat waarneemt of er een botsing op lage snelheid dreigt en de remmen automatisch activeert.

Met de flexibele dubbele passagiersstoel kunt u tot drie personen in de bestelauto vervoeren. De Connect heeft de rijeigenschappen van een personenauto, dit maakt Transit Connect tot de bestelauto bij uitstek.

  

Prestaties & maten

Tankinhoud

60,0(benzine) Liter

 

Energielabel

 

Verbruik snelweg

5,1/100km

 

Laadvermogen

8,25kg

Co2 uitstoot

129 gr/km

 

Laadvolume

2,9m³

Verbruik stad

5,4l/100km

 

Hoogte laadruimte

1136 mm

Verbruik gecombineerd

5,6l/100km

 

Lengte laadruimte

1558 mm

Exterieur

Interieur

Kleuren

» Terug