Ford Fiesta

Fiesta, Fiesta ST & Fiesta Next Generation 

Nieuwe generatie Ford Fiesta

De nieuwe generatie Ford Fiesta is helemaal opnieuw uitgevonden. Wat uw praktische wensen of persoonlijke voorkeuren ook zijn, hoeveel sportiviteit, stijl of luxe u ook zoekt: u vindt het in het nieuwe model Ford Fiesta. De Fiesta is de meest geavanceerde compacte kleine Ford ooit en is vanaf € 14.995,- (inclusief € 750,- aankooppremie) verkrijgbaar.

Vanaf juli in de showroom te vinden!

 

Rijden zoals u het wilt: vijf uitvoeringen

De Ford Fiesta is in vijf uitrustingsniveaus leverbaar: de Trend, Titanium, ST-Line, Active en de luxe Vignale. Door het kiezen van opties en accessoires kunt u de auto naar eigen wens inrichten. 

Trend
De Ford Fiesta Trend is de basis uitvoering van de sportieve auto. Als u de nieuwe generatie Fiesta hebt ervaren, zijn uw verwachtingen van een compacte kleine auto voor eens en voor altijd veranderd. De Trend levert meer technologieën dan u verwacht, aan de binnenkant én aan de buitenkant.

Titanium
De Titanium heeft een jaloersmakende lijst met intelligente functies en slimme technieken. We noemen SYNC 3 met spraakbesturing en Touch&Swipe screen, de 16-inch lichtmetalen velgen, de chromen elementen, de sfeerverlichting en het met leder afgewerkte stuur, handrem en versnellingspook. Verwacht niets minder dan een hoge standaarduitrusting, hoge kwaliteit en hoge standaarden.

ST-Line
Meer energie. Meer plezier. Dat beleeft u met de sportieve Fiesta ST-Line. Van zijn opvallende lichtmetalen velgen tot zijn bijzondere bodystylingpakketten: de ST-Line geeft altijd een goed gevoel – waar u ook kijkt, waar u ook naartoe rijdt. Wetend dat u alles onder controle hebt vanuit uw riante positie in de met rood afgewerkte sportstoelen.

Active (verwacht in 2018)
De Fiesta Active is praktisch, flexibel en handig. Tel daar avontuur en opwinding bij op, en u weet: de Active heeft het allemaal. Het is de eerste cross-over-Fiesta ooit. En dit model heet niet voor niets Active, want actief is hij beslist. Dat zie je meteen aan zijn robuuste styling, geïnspireerd op de SUV. Aan zijn verhoogde zitpositie, zijn dakrails en de extra beplating. Voeg daar de Fiesta-rijdynamiek aan toe en u hebt een hatchbackervaring als nooit tevoren.

Vignale
Stap in de wereld van de Fiesta Vignale en word ondergedompeld in moderne luxe. U vindt er luxe gewatteerde lederen stoelen met uniek 6-hoekig stikwerk en een dashboard en middenconsole afgewerkt met exclusief zacht leder. De nieuwe Fiesta Vignale heeft een unieke styling, opvallende voorgrille, 17-inch lichtmetalen velgen en een optioneel B&O PLAY-geluidssysteem.

Exterieur

Interieur

Kleur

» Terug