Ford Galaxy

Galaxy

De nieuwe Ford Galaxy: ruimte voor het hele gezin

De nieuwe Ford Galaxy is een bijzonder praktische en toch elegante auto. Dit in combinatie met de zuinige en krachtige benzine- of dieselmotoren is het een auto die geweldige prestaties levert en u veel rijplezier biedt voor het hele gezin.

De Galaxy heeft ruimte voor zeven personen, van de zeven zitplaatsen zijn de achterste twee zitrijen met een druk op de knop in te klappen. De geheel vernieuwde Galaxy is aangekleed met innovatieve veiligheidsvoorzieningen zodat u veilig de weg op kunt.

 

Leverbaar in twee uitvoeringen

De Ford Galaxy is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: de Trend en Titanium.

Ford Galaxy Trend
Met standaard zeven zitplaatsen en een indrukwekkend grote bagageruimte is de Ford Galaxy de ideale gezinsauto. De Ford Galaxy Trend beschikt over een goede en complete standaarduitrusting. Zo krijgt u standaard bijvoorbeeld Roll Stability Control, Climate Control, SYNC 3.

Ford Galaxy Titanium
De Ford Galaxy Titanium is bovenop de standaarduitrusting van de Style uitvoering extra uitgerust. Kiest u voor de Galaxy Titanium krijgt u extra luxe en gemak met bijvoorbeeld Ambient (interieur) Lighting, Elektrisch verwarmbare stoelen en Ford Keyless Entry.

 

Praktisch en stijlvol exterieur

 

Modern, ruim en doordacht interieur

 

Prestaties & maten

 

Tankinhoud

66 Liter

 

Topsnelheid

195 km/U

Acceleratie 0-100 km/u

10.0 sec

 

Verbruik stad

8.0l/100 km

Verbruik snelweg

5.6L/100km

 

Verbruik gecombineerd

6.5/100 km

Co2 uitstoot

149gr/km

 

Energie label

Exterieur

Interieur

Kleuren

» Terug