Ford Mondeo

Mondeo 

De nieuwe Ford Mondeo: dynamisch design

De Ford Mondeo heeft een dynamisch en stijlvol design, leverbaar als 4-deurs (alleen hybride), 5-deurs en Wagon. De nieuwe Ford Mondeo is leverbaar met verschillende aandrijflijnen en uitrustingsniveaus. Hiernaast komt de Mondeo in een aparte en uiterst luxe Vignale-lijn.

Ook heeft u keuze uit tal van motoren. Zo is er bijvoorbeeld de 180pk sterke diesel of de technologisch hoogstaande Hybride met maar liefst 187pk.

Met behulp van intelligente technologie reageert de auto voortdurend op wat er om hem heen gebeurt, zoals de toestand van de weg, ander verkeer en uw eigen rijgedrag. Een pakket geavanceerde functies draagt bij aan een verbeterde rijervaring.

Denk hierbij aan LED-koplampen die hun lichtbundel aanpassen aan de omgeving, een communicatiesysteem dat u met uw stem kunt bedienen, een functie die het parkeren vereenvoudigt en een functie die u helpt om binnen uw rijstrook te blijven.

De Ford Mondeo is rijklaar verkrijgbaar vanaf € 31.275,- (exclusief voorraad acties). 

 
Drie uitvoeringen

De Ford Mondeo is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: de Trend, ST Line en Titanium. (De Titanium en de aparte Vignale zijn er ook als Hybride.)

Ford Mondeo Trend
Het volledig nieuwe design met schitterende stylingsdetails is erg geslaagd en maken van de Ford Mondeo Trend een stijlvolle personenauto. De Mondeo Trend beschikt over een goede en complete standaarduitrusting voor een uiterst scherpe prijs. Zo krijgt u standaard o.a. cruise control, climate control, LED verlichting en 4-weg verstelbare voorstoelen.

Ford Mondeo ST Line
Met sportieve designelementen voor zowel de carrosserie als het interieur, geïnspireerd op de geprezen Fiesta ST en Focus ST Performance-modellen, is de nieuwe ST-Line mondeo ontworpen voor klanten die de sportieve uitstraling van de ST-modellen wensen, maar die niet het volledige prestatievermogen van ST-motoren en het chassis met sporttechnologieën hoeven te benutten.

Ford Mondeo Titanium 
De Ford Mondeo Titanium is bovenop de standaarduitrusting van de Trend uitvoering extra uitgerust. Kiest u voor de Mondeo Titanium krijgt u extra luxe. De auto is namelijk standaard uitgerust met toonaangevende Ford technologie zoals een 8 inch touchscreen, Ford Keyless Entry, Sync 3 en meer.

 

Praktisch en stijlvol exterieur

 

Modern, ruim en doordacht interieur


 

Prestaties & maten

 

Tankinhoud

62.5 Liter

 

Topsnelheid

km/U

Acceleratie 0-100 km/u

12 sec

 

Verbruik stad

l/100 km

Verbruik snelweg

L/100km

 

Verbruik gecombineerd

/100 km

Co2 uitstoot

119gr/km

 

Energie label

Exterieur

Interieur

Kleuren

» Terug