Ford S-Max

S-MAX

De nieuwe Ford S-MAX: sportief en praktisch

De Ford S-MAX is een combinatie van sportiviteit, functionaliteit en kwaliteit. Het uiterlijk van de Ford S-MAX is sportief vormgegeven en in het interieur vindt u een overvloed aan ruimte. Flexibiliteit, gebruiksgemak en brandstofzuinigheid maken deze auto een shot in de roos. De Ford S-MAX is standaard met vijf zitplaatsen leverbaar en optioneel als 7-persoons uitvoering.

Deze veelzijdige auto wordt aangedreven door een reeks zuinige en krachtige EcoBoost benzinemotoren of TDCi dieselmotoren. Naast de standaard uitvoeringen komt de S-MAX in een aparte en uiterst luxe Vignale-lijn

De Ford S-MAX is rijklaar verkrijgbaar vanaf € 39.670,- (exclusief voorraad acties).

 

Twee uitvoeringen

De S-MAX is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: de Trend en Titanium.

Ford S-MAX Trend
Ervaar sportiviteit, functionaliteit en ongekend rijplezier in de S-MAX Trend! De Ford S-MAX Trend beschikt over een goede en complete standaarduitrusting. Zo krijgt u standaard onder andere SYNC 3, Climate Control en een geluidswerende voorruit.

Ford S-MAX Titanium
De Ford S-MAX Titanium is bovenop de standaarduitrusting van de Style uitvoering extra uitgerust. Kiest u voor de S-MAX Titanium krijgt u extra luxe en gemak met bijvoorbeeld Ambient (interieur) Lighting, Elektrisch verwarmbare stoelen en Ford Keyless Entry.

 

Praktisch en stijlvol exterieur

 

Modern, ruim en doordacht interieur

 

Prestaties & maten

 

Tankinhoud

70 Liter

 

Topsnelheid

200 km/U

Acceleratie 0-100 km/u

9.9 sec

 

Verbruik stad

8.0l/100 km

Verbruik snelweg

5.8L/100km

 

Verbruik gecombineerd

6.5/100 km

Co2 uitstoot

149gr/km

 

Energie label

Exterieur

Interieur

Kleuren

» Terug