Ford Tourneo Custom

Custom

 Tourneo personenvervoer

 

 

Ford Tourneo Personenvervoer

De Ford Tourneo-modellenlijn omvat zeer ruime personenvervoerbusjes die door een groot ruimteaanbod uitermate geschikt zijn voor het vervoeren van personen! Voorzien van de meest moderne en toonaangevende Ford technologieën in combinatie met zeer krachtige en zuinige motoren.

 

Ervaar de zuinige en krachtige motoren, fijne rijeigenschappen en het fraaie design!

Ford Tourneo staan garant voor ruim personenvervoer. Zoals u van Ford gewend bent, is de complete lijn voorzien van de modernste en slimste Ford-technologieën. In combinatie met efficiënte en sterke motoren is dit de nieuwe standaard voor het vervoeren van personen.

We kunnen  drie verschillende Ford Tourneo’s leveren uit de Tourneo-modellenlijn.

De Ford Tourneo Courier maakt onze compleet nieuwe Tourneo personenvervoer modellijn af. De Tourneo Courier heeft plaats voor vijf personen. Het in- en uitstapgemak is bijzonder groot in de Tourneo Courier: hij is voorzien van een ingenieuze schuifdeur die u toegang biedt tot het ruime en hoog afgewerkte interieur.

 

 Custom

 

 

In de Ford Tourneo Custom zult u perplex staan van de hoeveelheid ruimte die deze personen vervoer bus te bieden heeft! Met wel 5 tot 9 zitplaatsen is het met recht een echte personenvervoerder te noemen.

Praktisch en stijlvol exterieur

Exterieur

Interieur

Kleuren

» Terug