Ontdek wie wij zijn.

Ontdek wie wij zijn.

Al sinds 1934 zijn wij een gevestigde naam in de autowereld. Ooit begonnen als erkend Ford-hersteller en Ford-autohandelaar, hebben we door de jaren heen een opmerkelijke transformatie doorgemaakt. Vandaag de dag staat Garage Borremans bekend om haar expertise in de aan- en verkoop van auto’s.

In nauwe samenwerking met QualityGarage en als erkende Ford-hersteller bieden wij een uitgebreid scala aan autotechnische diensten. Van regulier onderhoud tot complexe reparaties en carrosserieherstel, onze vakmensen staan klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Maar dat is niet alles. Bij Garage Borremans gaan we verder dan alleen auto’s. Ons TotalEnergies tankstation voorziet niet alleen in brandstof, maar biedt ook een assortiment snacks en dranken voor onderweg. En voor de groeiende groep elektrische voertuigen hebben we sneloplaadpalen beschikbaar.

Wij zijn trots op onze rijke geschiedenis en kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Bij Garage Borremans draait het niet alleen om auto’s; het draait om mensen, passie en service.