KOOP UW WAGEN IN ALLE VERTROUWEN
FORD KUGA
VANAF NU TE BESTELLEN

Zoek uw wagen

Welkom bij Garage Borremans

Welkom bij Garage Borremans!

Garage Borremans is opgericht in 1934 en verkoopt niet enkel nieuwe wagens, maar ook jonge tweedehandswagens.
Niet enkel verdeler voor Ford, ook voor andere merken kan u bij ons terecht.

Speciale Aanbiedingen

Ford Focus RS
 • VoertuigtypeTweedehandsvoertuig
 • Kilometerstand78.237 km
 • 1e registratiedatum01.08.2017
 • Vermogen257 kW / 349 PK
 • KleurZwart
 • TransmissieManueel
 • BrandstofBenzine
 • Locatie2880 Bornem
€ 29.999 
BTW-recupereerbaar
Ford Transit
 • VoertuigtypeTweedehandsvoertuig
 • Kilometerstand49.110 km
 • 1e registratiedatum01.04.2015
 • Vermogen74 kW / 101 PK
 • KleurWit
 • TransmissieManueel
 • BrandstofDiesel
 • Locatie2880 Bornem
€ 17.500 
BTW-recupereerbaar
Onze diensten

Onderhoud

Ford Garage Borremans is dé Ford specialist en bij ons kunt u terecht voor onderhoud, technische keuring en reparatie aan uw wagen. Uw wagen heeft onderhoud nodig om de auto (deze) in optimale conditie te houden en eventuele technische mankementen te voorkomen.

Ons personeel is vakkundig opgeleid door Ford en weet daarom precies wat uw auto nodig heeft. Wij beschikken over de modernste apparatuur voor zowel Ford als andere merken en kunnen daardoor vakkundig en efficiënt te werk gaan, wat een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van de onderhoudsbeurt of reparatie garandeert!

Storing Diagnose

Niets is vervelender dan brandende lampjes op het dashboard. . Met onze diagnoseapparatuur kunnen we diagnoses vaststellen en een reparatie uitvoeren. Bij een storing is het belangrijk dat deze efficiënt wordt opgelost. We zien de storing natuurlijk niet graag meer terug! Onze werkwijze is hier dan ook op afgestemd. Uiteraard proberen we overtollige kosten zoveel mogelijk te vermijden en de reparatie uit te voeren waar het nodig is.

Herstelling voorruit

Voor een vervelend sterretje in uw voorruit kan u steeds bij Garage Borremans terecht. Wij zijn in staat om uw ruit te herstellen of te vervangen. Wanneer de schade kleiner is dan een muntstuk van 2 euro, kunnen wij deze herstellen. Indien de schade groter is, garanderen wij u dat uw ruit steeds vervangen wordt door een ruit van uw model in de door u gewenste tint. Aarzel niet om even langs te komen met uw auto. Zo kunnen wij samen met u bekijken wat de beste oplossing is.

Banden

Laat jouw banden checken, zodat je veilig op weg kan! Banden zijn het enige contact tussen jouw wagen en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden zorgen voor meer veiligheid en een verminderd brandstofverbruik. Je bent geen gevaar op de weg wanneer de banden goed onderhouden zijn. Laat dus de banden regelmatig controleren.

Aircoservice

De airco is een belangrijk onderdeel van je wagen, een tijdig onderhoud is een must. Zo vermijd je ernstige kosten en geniet je altijd van de juiste temperatuur in je auto op elk moment van het jaar.

De hete zomers en strenge winters maken het voor elke bestuurder noodzakelijk om de airco van de auto goed te onderhouden. De airco houdt tijdens de zomer de lucht koel en tijdens de winter heb je geen last van beslagen ramen. Om problemen te voorkomen laat je best elke twee jaar het koelmiddel verversen en de olie in het aircocircuit bijvullen. Bij garage borremans helpen we je graag verder voor een correcte prijs.

Carrosserie

Carrosserie Borremans - Alle Merken !

Als uw auto een keer beschadigd raakt, kunnen wij ervoor zorgen dat deze er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet.

Garage Borremans heeft een ruime ervaring in carrosserie herstellingen.  Blikschade , krassen of deuken, wij repareren het koetswerk van alle merken, zodat u blikschade snel kan vergeten.

Bij het herstellen van uw wagen in onze carrosserie kan u gratis gebruik maken van onze vervangwagens

Accessoires

Wij bieden een uitgebreide reeks accessoires voor styling, comfort en transport, waarmee u uw Ford kunt personaliseren. Ford Accessoires voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en prestaties. Kijk voor meer informatie op http://nl.ford-accessoires.be/

Kein Bild

Vervangwagens

Laat autoschade geen rem op uw dagelijkse leven zijn. Dankzij uw vervangwagen, lopen uw plannen op wieltjes.

Ford Assistance

Ford Assistance is een programma dat hulp biedt in geval van pech of ongeval. U wordt ter plaatse terug mobiel gemaakt of naar een Ford Erkende Hersteller gesleept indien dat niet lukt. Ford Assistance is in heel Europa (*), 24 uur per dag en het gehele jaar door beschikbaar.

Bij de aankoop van een nieuwe Ford is steeds 12 maanden gratis Ford Assistance inbegrepen, voor Transit Euro V en Ranger MY 2012 zelfs 24 maanden.

Zomernazicht

Met de zomervakantie in het verschiet is dit het ideale moment om de auto extra aandacht te geven aan uw wagen. Veel Belgen gaan in de zomer met de auto op vakantie. Uiteraard staat veiligheid voorop; hierbij is vooraf een goede controle van de auto van groot belang. 

Naast de personenauto kan ook de bedrijfswagen worden gecontroleerd tijdens het Zomernazicht. Geef tijdens de bouwverlof dus ook bedrijfswagens hun welverdiende controle.

Voor slechts 19,95 euro

Favorieten ()Vergelijken ()Uw Selectie  ()03/889 07 96ContactOpeningsuren