Wij bieden een uitgebreide reeks accessoires voor styling, comfort en transport, waarmee je jouw wagen kunt personaliseren. Accessoires voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en prestaties. Caravan of aanhanger trekken? Of ga je een weekendje weg en de fiets gaat mee? Ford accessoires heeft voor jou de oplossing. Zo hebben wij verschillende soorten trekhaken die je kunt toevoegen aan wagen. Er is een keuze tussen een afneembare en een vaste trekhaak. 

Daarnaast biedt Ford ook verschillende accessoires om jouw vervoersmogelijkheden te vergroten. Er zijn verschillende soorten dakdragers die je kunnen helpen bij het vervoeren van een grote voorraad aan spullen. Of je nu een fiets, dakkoffer of een kajak wilt vervoeren, Ford heeft voor jou de juiste accessoires. Kijk voor meer informatie op www.ford-accessoires.be

Wil je meer informatie over wat Ford voor jou kan betekenen als het gaat om accessoires? Neem gerust contact met ons op dealer.


Vloermatten

Vloermatten dienen een cosmetisch-, maar zeker ook een veiligheidsbelang. Enerzijds beschermen ze de vloerbekleding tegen vuil en/of beschadiging, anderzijds dienen de matten van goede kwaliteit te zijn om te voorkomen dat de mat de pedaalbediening gaat hinderen. Er is bij Ford keuze uit de standaardpremium velours en all-weather vloermatten. De standaard vloermatten passen perfect bij het interieur van jouw Ford en zijn daarnaast ook van robuuste kwaliteit. De premium velours zijn een upgrade van de standaard vloermatten met een dikker tapijt en een luxueuzere uitstraling. De All-weather vloermatten zijn op maat gemaakt voor jouw auto en het elastische materiaal van rubber beschermt het interieur tegen vuil en vocht. Dit zijn perfecte vloermatten voor de winter.

 

 

Ford Bumperbescherming

Beschermt de achterbumper van jouw auto tijdens het in- en uitladen. Voor de meeste modellen zijn er twee varianten beschikbaar. Een robuuste RVS plaat of een onzichtbare, transparante versie. Is er schade aan de bumper of wil je liever een verandering? Neem dan contact op met jouw Ford dealer of maak alvast een afspraak via onderstaande knoppen.