1. Home
  2. Na verkoop
  3. Service naverkoop
  4. Banden

BandenBanden

Heeft u nieuwe banden nodig? 
Bij garage Borremans bent u aan het juiste adres voor professioneel bandenadvies. Wij hebben een ruime stock op voorraad aan scherpe prijzen. 

Winterbanden

Bandenwissel 
Komt het koude weer eraan en wenst u te veranderen van zomerbanden naar winterbanden? Is die koude winterperiode voorbij en wil u weer overschakelen naar zomerbanden? Bij Garage Borremans kan u terecht voor professioneel advies voor uw bandenwissel. 

Wanneer kom ik langs voor mijn bandenwissel?

De juiste tijd voor winterbanden is wanneer zich een periode aandient met overwegend temperaturen onder de 10 graden Celsius. Dit kan gerust gebeuren tijdens uw onderhoud.   Of u maakt een afspraak voor enkel de bandenwissel.

Levensduur van een band

Onder normale omstandigheden gaan banden meestal lang mee. Hoe lang precies is afhankelijk van veel factoren, maar meestal ligt de levensduur tussen 20.000 en 60.000 km. 
Let wel, uw banden zijn aan vervanging toe als de minimale profieldiepte 1,6 mm of minder is. Dit is wettelijk  bepaald en is zichtbaar aan de slijtage-indicatoren die dan op gelijke hoogte komen met het eigenlijke profiel. Ook als uw banden erg oud zijn. 

Uitlijnen

Bent u wel eens over een grote steen gereden, in een diepe put in het wegdek of tegen een stoeprand aan gereden? Trekt uw auto nu naar links of rechts? Voor het uitlijnen van uw auto bent u bij Garage Borremans aan het juiste adres. 
Wat is het voordeel bij goed uitgelijnde wielen? 

  • Meer veiligheid en rijcomfort 
  • Minder en gelijkmatige slijtage van de banden 
  • Betere wegligging en stuurgedrag van uw wagen (Uw wagen trekt niet meer naar links of rechts) 
  • Minder hoog brandstofverbruik 
  • Minder snelle slijtage aan mechanische onderdelen 


Wilt u meer weten of een afspraak maken 
Neem dan contact op met ons op het nr 
Tel: 03/889 07 96

Maak een afspraak

 

Favorieten ()Vergelijken ()Uw Selectie  ()03/889 07 96ContactOpeningsuren